NED1671 verhuist naar Kasteel Radboud

NED1671 verhuist per 1 maart 2019 van de Pekelharinghaven naar Kasteel Radboud. Eigenaar Emma Buis is daar sinds 1 januari 2018 beheerder. Vanuit Stadshavens Medemblik kwam het verzoek de service voor de ligplaatshouders en passanten in Kasteel Radboud voort te zetten. De services van NED1671 worden volledig geïntegreerd in het reeds bestaande Kasteel Café en bijbehorende terras.

“Met heel veel plezier hebben wij vier jaar lang aan de Pekelharinghaven mensen blij gemaakt met onze lekkernijen en service. We nodigen iedereen dan ook van harte uit op het kasteelterras aan het IJsselmeer of in ons gezellige Kasteel Café!”, aldus Emma.

Stadshavens Medemblik en NED1671 bouwen gezamenlijk verder aan promotie van de Medemblikse havens met uitstekende service voor ligplaatshouders en passanten.